De Kindercoachbus @ Het Tinafestival

Of ik met mijn bus op het Tina Festival wilde staan voor de ouders?

Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken. JA! Dat wilde ik wel meemaken. Kon ik gelijk Kindercoaching en Theekransjes op de kaart zetten.

Als minitheekransje konden ouders een kaart maken. Eentje met een compliment of lieve boodschap voor hun dochter

En dat hebben de moeders gedaan. Tijdens het wachten op hun dochter, die 45 minuten in de rij stond voor de achtbaan of naar een optreden ging kijken van ‘The Force’, namen ze de tijd om mét aandacht! een prachtige kaart te handletteren.

‘Ik kom helemaal tot rust, ik moet dit vaker doen.” werd nog wel eens gezegd 🙂

De kaarten zijn inmiddels door mij op de bus gedaan.

Moe maar voldaan werd het zondagavond en zat het weekend er op. Wat een belevenis was het! Allemaal meiden in feestelijk roze die hyper rondliepen om met hun idool op de foto te gaan, een handtekening te verkrijgen, optredens van hun idolen te zien, workshops te volgen en in alle achtbanen te gaan. Af en toe kwamen ze ook naar onze plek om eens lekker rustig een oude of nieuwe Tina te lezen of een kaartje te maken voor hun ouder (ff bijtanken 😉 )

Om een sfeerimpressie te krijgen hieronder een filmpje.