Individueel coachtraject

Zodra je kind uit school komt zie je al aan haar houding en gezicht hoe het ervoor staat.

Ze is boos, verdrietig of lijkt onverschillig. Er is niets aan de hand zegt ze, maar jij weet wel beter.

Op zich is er ook niet zo veel aan de hand. Je kind kan prima mee op school en heeft wel wat vrienden en vriendinnen. Toch merk je dat ze zich vaak aanpast of ergens bij neerlegt. “Laat maar” zegt ze dan om vervolgens iets anders te gaan doen dan datgene wat ze wilde gaan doen. Zo’n lieve en vrolijke meid die zichzelf onvoldoende durft te laten zien en van zich te laten horen.

Een echte ‘Stille kracht’ is ze. Er zit veel meer in dan dat eruit komt. Onzekerheid zit in de weg.

“Ik durf niet.”, “Ze vinden mij niet leuk.”, “Zij zijn overal beter in.”, “Het maakt niet uit.”, “Ik weet niet hoe.” En ga zo maar door. Echt doorzetten durft ze niet.

Jij ziet vervolgens hoe jouw kind:
 • Weinig vriendjes heeft.
 • Dichtklapt wanneer ze iets moet doen wat ze spannend vindt.
 • Bij volwassenen blijft plakken.
 • Bang is om fouten te maken en daarom maar niets doet.
 • Geen keuzes durft te maken.
 • Snel gespannen is (huilen, boos, paniek).
 • Zich zorgen maakt om wat anderen van haar denken.
 • Onvoldoende voor zichzelf durft op te komen.
Het doet je verdriet

dat jouw kind zichzelf wegstopt en vraagt je af of het ooit beter zal gaan en hoe je haar daarbij kan helpen. Want wat gun je haar toch een flinke portie zelfvertrouwen en lef zodat het leven wat makkelijker en leuker wordt. Dat ze met plezier naar school gaat, spannende situaties aan durft te gaan en buiten school met vrienden afspreekt.

Ik kan hierbij van betekenis zijn. Door middel van individuele coaching, mijn VIP-rit, ga ik aan de slag om jouw kind handvatten te geven om zo te werken aan haar zelfvertrouwen. Met rechte schouders durft ze weer stappen te zetten en te geloven in zichzelf.

VIP-rit

Jouw kind is van onschatbare waarde, een Very Important Person. Daar ben ik mij terdege van bewust. Tijdens deze individuele coaching ben ik voortdurend gericht op jouw kind en jullie als ouder. Jullie hebben mijn volledige aandacht!

Ik houd het graag laagdrempelig. Geen moeilijk gedoe. Ik ga gewoon met jouw kind naar buiten. Door te bewegen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Waar kan dat nou beter dan buiten in de natuur. De bomen en planten oordelen niet, die geven je alleen maar rust en ontspanning.

Dat gebeurt allemaal door middel van oefeningen. Leren door te ervaren. Zo leert jouw kind bijvoorbeeld hoe ze stevig kan staan en ervaart ze haar eigen kracht. Ik zal elementen van de Rots en Water training toepassen.

Mijn doel is om haar (of hem) net dat kleine zetje te geven zodat ze het weer zelf kan en jullie als ouder hierbij betrekken.

Thema’s in mijn coaching:

- Werken aan zelfvertrouwen
- Werken aan de mindset
- Ontspanning

Start bijgesneden
Start to finish
Telefonisch contact - (Proefrit) - Coaching

Je bent al tot hier gekomen met lezen. Neem dan nu de volgende stap. Met meer lef op weg start bij jou. Het enige wat je nog hoeft te doen is contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik maak dan een afspraak met jou voor een:

Telefoongesprek.

Deze is geheel gratis en vrijblijvend en zal ongeveer een half uur duren. Het is vooral bedoeld om te ervaren of wij een klik hebben, of jij je veilig voelt bij mij, vertrouwen hebt in mij en wat ik eventueel voor jullie kan betekenen.

Vervolgens is er de mogelijkheid tot een:

 

‘Proefrit’

Deze is optioneel. Je mag ook direct een coachingstraject aanvragen.

Een laagdrempelige manier om jouw kind te laten kennismaken met mij en hoe ik coach. Ik vind het namelijk net zo belangrijk dat er een klik is tussen jouw kind en mij als tussen ons. Deze zal ongeveer een uur duren.

Is deze klik er en wil jouw kind net zo graag als jullie verder met mij dan volgt de:Coaching

Er zullen 5 sessies (van 1 uur) plaatsvinden:

 • Intake met jullie als ouder en je kind.
 • 3x sessie met je kind.
 • Eindevaluatie met jullie als ouder en je kind.

Dit is één coachpakket. Zijn er meer sessies nodig met je kind, dan kunnen deze los toegevoegd worden.

Investering
Telefonisch contact - (Proefrit) - Coaching
 • Telefonisch contact: GRATIS en vrijblijvend.
 • Proefrit: €30,00 -
 • Coachpakket: €325,00
 • Losse sessies: €65,00

(Ik ben vrijgesteld van btw. Geen extra kosten erbij dus)

Denk jij nou “Ja, ik wil meer zelfvertrouwen, groei en ontspanning voor mijn kind,” ga dan hier rechtstreeks naar mijn contactformulier.