Wandeling

“Ik overzie het even niet meer.”

Soms heb je dit. Dan zit alles even tegen of je hebt alles al geprobeerd en weet het echt even niet meer. Iedereen heeft goedbedoeld advies, maar zit je daar wel op te wachten?

Of, je mist die lach bij je kind.

Haar hoofd zit vol, komt moe thuis, heeft nergens zin in, heeft weinig plezier, voelt zich eenzaam en wil niets van je aannemen of wil je niet lastig vallen omdat jij je dan misschien zorgen gaat maken.

Je weet dat er positieve punten zijn, maar ziet ze nu even niet.

Je gedachten op orde brengen en weer met een positieve frisse blik vooruit kijken is wat je graag zou willen.

Ga met mij op pad. Samen gaan we wandelen. De natuur doet zijn ontspannende werk en jij kan rustig vertellen waardoor je meer overzicht krijgt. Ik luister en zal af en toe een vraag stellen om verheldering of samenvatten met de vraag of ik het goed begrepen heb. Ik zal met jou gaan kijken naar wat er goed gaat en de positieve punten naar voren halen. Met een frisse blik ga je weer naar huis.

Of, je wilt zo graag dat je kind zich beter voelt.

Die lach, die wil je weer eens zien. Een kleine fonkeling in die ogen.

Ik ga graag met je kind wandelen. Zonder dat ze zich zorgen hoeft te maken wat ik ergens van zal vinden, kan ze vertellen. Samen kijken we naar wat er goed gaat, waar ze blij van wordt en komt ze door buiten te wandelen al tot rust.

Met een lichter gevoel kan ze weer naar huis.

Wandeling

Voor iedereen die weer een frisse blik wil.

Leg al die ballen neer en kies nu voor jezelf. In één wandeling zet je al stappen richting meer helderheid. Uit je zorg. Samen gaan we op zoek naar de diamantjes die er zijn, maar eventjes verstopt zijn.

Of, geef je kind de kans om eens lekker te klagen, mopperen of zorgen te uiten. Er zal ruimte komen om de positieve dingen weer te zien of misschien komt er een verlangen omhoog waar ze aan kan werken.

 

Nu jij

op de eerste plaats!

Start bijgesneden
Start to finish
Waar - Wanneer - Tijdstip

Spreekt 'Wandeling' je aan voor jouw kind? Je kunt jezelf of je kind hier direct voor aanmelden.


Plan hier je Proefrit-of-Wandeling

Waar:

bos naar keuze

Wanneer:

woensdag of

donderdag

 

Tijdstip:

Tussen 9:00 - 17:00

duur: 60 min.

Kosten:

€10,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer weten. Ik neem direct contact op.