collega Rots en Water trainer – Nienke

Even voorstellen;

 

Mijn naam is Nienke de de Haas. Ik ben 42 jaar, moeder van 2 kinderen; een zoon van 10 jaar, een dochter van 12 jaar en samen met mijn vriend wonen wij in Leiderdorp.

 

Al ruim 25 jaar werk ik vol passie met kinderen!

Als sociotherapeut heb ik op verschillende behandelgroepen gewerkt met kinderen- en jongeren en als gezinsbegeleider kom ik ook bij de gezinnen thuis.

Twee dagen in de week werk ik op een therapeutische dagbehandeling voor kinderen van 6 tot 13 jaar.

 

Ik wil zo graag nog veel meer kunnen betekenen voor kinderen en daarom ben ik zelfstandig ondernemer geworden met mijn eigen kindercoach praktijk: HAASJE – OVER!

 

Voor mij is het heel belangrijk dat kinderen en ouders zich echt gezien en gehoord voelen. Ik denk ook graag buiten de kaders, niet volgens vastgestelde protocollen en we doen het samen, dus met de inzet van de eigen-wijsheid die een kind en ouder al bezit.

 

Ik kom in mijn praktijk veel kinderen tegen die worstelen met onzekerheid, eenzaamheid, piekeren, vragen hebben over vrienden maken, verdrietig zijn, angstig zijn, bang om fouten te maken, zich vaak afvragen: “Ben ik wel goed genoeg?” Dit antwoord is wel duidelijk: Natuurlijk ben je goed genoeg !!!

Maar hoe voel je dit? Hoe kun je dit weer helemaal ervaren als kind?

Hier weet ik alles van doordat ik mij hierin gespecialiseerd heb (geef rots-en water training, SOVA training, faalangst training) maar ook door mijn werk- en levenservaring kan ik hierop vertrouwen.

 

Ik gun elk kind dat zij vol zelfvertrouwen door het leven gaan en eigen keuzes durven maken!

 

Ik zet me dan ook vol overgave in om bij te kunnen dragen aan het geluk van elk kind!

 

Wil je meer weten?

 

Dan mag je altijd vrijblijvend contact opnemen:

coach-nienke@outlook.com

06-42733887